Liity jäseneksi

Tue paikallista airsoft-toimintaa ja liity Satakunnan Airsoft ry:n jäseneksi. Jäsenenä pääset myös hyödyntämään yhteistyökumppaneidemme alennuksia. Huomaa kuitenkin että peleihin osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä - vaan pelimme ovat aina avoimia kaikille!

Satakunnan Airsoft ry:n jäsenkaudet menevät kalenterivuoden mukaan. Kausi alkaa 1.1. ja päättyy 31.12. Jäseneksi voivat liittyä kaikki yli 13-vuotiaat henkilöt.

Liittymisohjeet

Hakemus

Täytä Satakunnan Airsoft ry:n jäsenhakemuksen voit täyttää täällä

Maksa jäsenmaksu

Satakunnan Airsoft ry:n vuosittainen jäsenmaksu on 10 euroa. Jäsenmaksu maksetaan Satakunnan Airsoft ry:n tilille: FI82 5700 8120 1558 12 (Osuuspankki). Maksaessasi laita viestiksi jäseneksi hakijan nimi ja jäsenvuosi, esimerkiksi "Santeri Softaaja, 2021".

Kun jäsenhakemus on vastaanotettu ja jäsenmaksu on tilillä, saat vahvistuksen jäsenyydestä ja yhteistyökumppaneidemme alennuskoodit. Huomaa kuitenkin että tässä voi mennä muutamia päiviä.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenasioihin liittyen voit lähettää sähköpostia osoitteeseen satasoft.sihteeri@outlook.com tai vierailla yhdistyksen foorumilla tai discordissa

Muista! Alle 18-vuotiailla harrastajilla on myös oltava peleissä mukana huoltajan täyttämä ja allekirjoittama lupalappu. Lupalappu löytyy Huoltajalle -osiosta.

UKK

K: Lähetin viime kaudella uuden sähköisen hakemuksen. Täytyykö minun lähettää uusi hakemus joka vuosi?
V: Jos olet jo lähettänyt sähköisen hakemuksen aikaisempina vuosina, sinun ei tarvitse lähettää uutta hakemusta joka vuosi, vaan riittää, että maksat jäsenmaksun.

K: Tein hakemuksen viikko sitten ja en ole saanut kuittausta. Onko hakemukseni hylätty?
V: Ei. Hylkäyksestä lähetetään erillinen viesti. Hakemustasi käsitellään edelleen, esim. maksu ei ole vielä saapunut. Jos hakemuksen käsittelyssä on mennyt pitkä aika, voit ottaa yhteyttää sihteeriin ylläolevasta osoitteesta.

Previous Post Next Post