Satakunnan airsoft RY:n keskustelulauta
http://www.satasoft.info/phpBB3/

Järvikylä - Ulvila
http://www.satasoft.info/phpBB3/viewtopic.php?f=25&t=3304
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Jimii [ Su 15.1.2017 15:34:33 ]
Viestin otsikko:  Järvikylä - Ulvila

Satasoft RY:n metsäpelialue sijaitsee Ulvilan Järvikylässä. Yhdistys on tehnyt Ulvilan kaupungin kanssa kirjallisen sopimuksen alueen vuokrasta.

Huomioita pelialuetta koskien:

- Luvaton pelaaminen kielletty. Luvan saa pyydettäessä yhdistykseltä.
- Alueella saa käyttää ainoastaan bio-hajoavia kuulia. Ei poikkeuksia!
- Puiden vahingoittaminen kielletty.
- Roskat vietävä pois. Roskaajia rangaistaan pahimman mukaan.

Alue:

Alue on metsää, jonne on rakennettu pressukylä ja muutamia rakennuksia talkooporukalla. Itse alue on noin 6.7 hehtaarin kokoinen. Aluetta rajaa yhdeltä sivulta tie ja kahdelta muulta sivulta raja on merkitty punaisin nauhoin. Alueella on biokuulapakko!

Ajo-ohje:

Porista tultaessa:

Lähde ajamaan Ulvilan kauppakeskuksen (Hansan) kohdalta kohti Helsinkiä 2-tietä noin 3 kilometrin verran. Käänny oikealle Järvikylän risteyksestä. Aja tietä noin 50 metriä ja käänny vasemmalle Järvikyläntielle. Aja Järvikyläntietä noin 1.5 km niin vasemmalle kääntyy tie (Rudus-kyltin kohdalta). Heti risteyksen jälkeen tie jakautuu. Jatka oikealle ja aja sitä noin 50 metriä niin olet paikalla.

Nakkilasta tultaessa:

Tultaessa Nakkilan ST1:seltä aja noin 9 km Ulvilan suuntaan 2-tietä. Käänny vasemmalle Järvikylän risteyksestä ja aja tämän jälkeen tietä noin 50 metriä ja käänny vasemmalle Järvikyläntielle. Aja Järvikyläntietä noin 1.5 km niin vasemmalle kääntyy tie (Rudus-kyltin kohdalta). Heti risteyksen jälkeen tie jakautuu. Jatka oikealle ja aja sitä noin 50 metriä niin olet paikalla.


Pelialueen vastaava:
Panu Hakanpää
0400-857406
panzku1@gmail.com

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/